Kategóriák
Termék részletek


Seatone Sport Restart

Seatone Sport Restart
8 900 Ft

A Seatone Sport Restart-tal a sérülésekből való felépülés jelentősen lerövidül, a sérült izületek hamarabb terhelhetők, ugyanakkor csökken a kiújulás veszélye is.
Az általános napi adag 2x2 kapszula étkezések közben. (80kg-ig, felette minden megkezdett 20 testtömeg kilogrammonként+1 kapszula)
A termék doppingmentességi igazolással rendelkezik.
Csontszövetet is érintő sérüléseknél a termék hatása Sani-Prevent csontporral jelentősen fokozható.
A doboz 100 kapszulát tartalmaz.

  • Gyorsabb felépülés az izületeket érintő sportsérülésekből.

    Szakmai körökben közismert, hogy a Seatone kagylókivonat magas glukózamin tartalma révén mozgáskönnyítő hatású. A Seatone Sport Restart-ban ezt a hatást a rugalmas rostok „javítását” végző prolin és glycin egészíti ki, így a kötő- és támasztó szövetek minden összetevőjére jótékonyan hat (szalagok erősítése!).
    A sérülések következtében megváltozott élettani és anatómiai állapot gyorsabban helyreáll, ha az „építkezéshez” szükséges tápanyagokat kellő mennyiségben biztosítjuk a szervezet számára. A kötő- és támasztó szövetek „keresztül-kasul” futó rugalmas rostokból állnak, melyek üregeket alkotnak. Ezeket az üregeket tölti ki az alapállomány, ami zömmel glukózaminból áll, egy-egy glukózamin molekula 4-5 víz molekulát megkötve hozza létre a sejtek közti vízteret , melyben az élettani tevékenységet végző funkcionális sejtek „úszkálnak”. A glukózamin nem csak alkotója, de fontos tápanyaga is az említett szöveteknek, így az étrenddel történő folyamatos utánpótlása elengedhetetlen. A sérülések következtében kialakuló gyulladás megváltoztatja a sejt közötti víztereket, ami a funkcionális sejtek kevésbé hatékony működését vonja maga után. A magas glukózamin bevitellel helyreállított vízterek jelentősen meggyorsítják a sérült szövetek kijavítását és az eredeti életműködésük visszanyerését.

Webáruház készítés