Blog

A zöldkagyló kivonat több, mint ízületvédő!

2023.06.14 11:01
A zöldkagyló kivonat több, mint ízületvédő!

A zöldkagyló kivonat sokkal több, mint egy ízületvédő kutyáknak, ez egy többfunkciós csodaszer, amivel minden gazdinak érdemes megismerkednie!

Az ízületvédőkkel kapcsolatban sokféle tévhit kering a kutyatartók körében, ebből adódóan vannak, akik úgy vélik, hogy ilyesmire csak a beteg vagy sérült, illetve idős ebeknek van szükségük. Csakhogy az étrendkiegészítők a megelőzést is szolgálják, ami már önmagában meggyőző érv az ízületvédő mellett. Ha pedig ehhez még hozzávesszük, hogy a készítmény legfőbb alkotóeleme mi mindenre képes, máris egész más megvilágításba helyezhetjük a kérdést.

Az új-zélandi taréjos zöldkagyló kivonat elsősorban ízületvédő, porcerősítő és gyulladáscsökkentő hatása révén vált ismertté. Glükozamin tartalmának köszönhetően biztosítja az ízületek súrlódásmentes mozgását, támogatja a porcok újraépülését, javítja az ízületek, szalagok és kötőszövetek rugalmasságát. Gyulladáscsökkentő hatása pedig a magas koncentrációjú Omega 3 zsírsav tartalomnak, egész pontosan az eikozapentaénsavnak köszönhető.

Azt viszont már kevesebben tudják, hogy a zöldkagyló kivonat jelentős antioxidáns forrás, vagyis segít optimális szinten tartani a szabadgyököket. Biztosítja azokat a tápanyagokat, amik nélkülözhetetlenek a semlegesítő folyamatokhoz, így segít fenntartani az érzékeny egyensúlyt. Ezen felül javítja az immunrendszer ellenállóképességét, és még a szív egészségét is segít megőrizni, hiszen fokozza a vérkeringést, erősíti az érfalakat.

A zöldkagyló kivonat egy humán minőségű alapanyag, emberi fogyasztásra ajánlott étrendkiegészítőkben is éppúgy megtalálható, mint a kutyák számára kifejlesztett ízületvédőkben. A DogSeatone tehát olyan készítmény, ami minden ebnek pontosan azt adja, amire szüksége van, méghozzá olyan minőségben, ami a gazdik bizalmát is elnyeri. Már 2-3 hónapos kortól ajánlott, és egy életen át képes támogatni a kutyusok egészségét.

Ha Ön is a legjobbat szeretné kedvencének, támogassa egészségét a természet rejtett kincsével, rendeljen zöldkagyló kivonatot tartalmazó DogSeatone étrendkiegészítőt!