Blog

Csontpor kutyáknak, a kalcium pótláshoz

2022.08.02 15:03
Csontpor kutyáknak, a kalcium pótláshoz

Csontpor kutyáknak a kalcium pótláshoz. A DogBone termék folyamatos alkalmazásával kedvence egészséges formában maradhat!

Nagyon sok gazdi választja kedvencének a BARF étrendet, más néven a nyers etetést. Ennek a megoldásnak több előnye is van, például a kutyának helyreállhat az emésztése, erősödhet az immunrendszere és nem utolsó sorban az allergiás tüneteket is lehet mérsékelni. A BARF etetés esetében előfordulhat, hogy a gazdáknak kerülniük kell a csontos húsokat, ugyanis kedvencük az állapota miatt nem fogyaszthat csontot. Például idős, hím négylábúaknál székrekedést válthat ki a csont elfogyasztása, ami rendkívül kellemetlen, és más betegségekért is felelős lehet. Ez esetben fontos, hogy mindenképp megtörténjen a kalcium pótlása, mert ennek hiánya komoly egészségügyi problémákat is eredményezhet. Szerencsére a BARF és a csontmentes étrend esetében ez sem jelenthet kihívást, köszönhetően a DogBone terméknek!

A DogBone igazán minőségi készítmény. A csontpor a kutyáknak képes biztosítani azt a kalcium mennyiséget, amelyre szükségük van az egészségmegőrzéshez, megfelelő állapot fenntartásához. A termékben természetes formában megtalálható kalcium pozitívan hat a négylábúak idegrendszerére, emésztésére. A kalcium a csontok és a fogak legfőbb építőeleme, emiatt is elengedhetetlen a csontpor a kutyák számára. A DogBone alkalmazását javasoljuk főtt vagy barf étrend mellé, ezen kívül allergiás kutyáknál, vemhes szukák és kölyökkutyáknál is lehet használni. Az idősebb ebek gazdái is bátran gondoljanak a készítményre az ízületi-, csont problémák esetén. A csontpor a kutyáknak segít a kiegyensúlyozott élet kialakításában, hosszú távú alkalmazásával az ebek és a gazdák egyaránt jól járhatnak.

Tapasztalja meg a DogBone előnyeit, és biztosítsa a csontport kutyájának a BARF étrend mellett! A termékismertetőben bővebben is olvashat a készítményről. A csontport a kutyáknak a gazdik könnyedén megrendelhetik a választékból. Ha kérdései lennének, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.