Blog

DogSeatone és DogBone, komplex védelem kutyáknak

2023.07.05 10:57
DogSeatone és DogBone, komplex védelem kutyáknak

A kutyák ízületeinek és csontjainak egészsége érdekében komplex védelmet ajánlunk, mégpedig a DogSeatone + DogBone csomag formájában!

Mindannyian tudjuk jól, hogy az ízületek és csontok egészsége nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a mozgás öröm, ne pedig csupa fájdalom és kínlódás legyen. Hogy ez miben más leghűségesebb barátaink esetében? Erre bizony nagyon egyszerű a válasz; semmiben, a zöldkagyló kivonat jótékony hatása vagy éppen a kalcium pótlás kutyáknak éppen olyan fontos, mint nekünk, embereknek.

Fiatal korban a gyors növekedés velejárói lehetnek az ízületi problémák, idős korban pedig minden téren jól jön az ebeknek egy kis extra támogatás. A családtagként óvott házi kedvencek mellett pedig ne feledjük, hogy ott vannak a munkakutyák, amik épp remek teljesítőképességük miatt válnak „hivatásossá”, vagyis a gondtalan mozgás nélkülözhetetlen számukra.

Amit mi ajánlunk, az két különböző, prémium kategóriás étrendkiegészítő, melyek közös erővel tudják igazán hatékonyan felvenni a harcot a csont- és ízületi bántalmakkal szemben. A DogSeatone és a DogBone egyaránt válogatott, humán minőségű alapanyagokból készül, viszont mindkettőnek megvan a saját csodafegyvere.

  • A DogSeatone egy porc- és ízület erősítő kutyáknak, ami egy különleges, új-zélandi kagylófaj koncentrátumának köszönheti számtalan jótékony hatását. A készítmény nem csak a porcokat és ízületeket erősíti, hanem ezen felül támogatja az immunrendszer ellenállóképességét, valamint a szív egészségét is.
  • A DogBone ereje pedig egy ennél sokkal hétköznapibb, de nem kevésbé nemes állatban, a szarvasmarhában rejlik. Ez egy csontpor kutyáknak, ami olyan formában tartalmazza az ebek számára nélkülözhetetlen ásványi anyagot, hogy az garantáltan beépül a csontokba - sok más, hasonló készítménnyel szemben.

A kalcium pótlás és a zöldkagyló kivonat kutyáknak egy komplex védelem, ami nem csak a mozgásszervi problémák megelőzésében játszhat szerepet, hanem nagy hatékonysággal alkalmazható rehabilitáció során is. A két étrendkiegészítő együttes hatásának köszönhetően valamennyi négylábú, hűséges társ azt az életminőséget kaphatja, ami jár neki.

Ha Ön is egészséges, élettel teli kutyát szeretne nevelni, rendelje meg a DogSeatone + DogBone csomagot webáruházunkból!