Blog

Porcerősítő kutyáknak: egy étrend-kiegészítő a megelőzésért

2022.11.08 14:43
Porcerősítő kutyáknak: egy étrend-kiegészítő a megelőzésért

Ön tudta, hogy a porcerősítő kutyáknak minden életkorban nélkülözhetetlen? Gondoskodjon kedvencéről prémium kategóriás étrend-kiegészítővel!

Az ízületi porckopásról talán úgy véljük, hogy csupán az idős ebeket érintheti, esetleg a munkakutyákat, amik nagyobb terhelésnek vannak kitéve. Könnyen azt gondolhatjuk, hogy ameddig kedvencünk mozgékony, és nem mutatja fájdalom jeleit, nem kell az ízületei miatt aggódnunk. Felelős kutyatartóként azonban egészen más nézőpontból kell megközelítenünk ezt a kérdést!

Ha baj van, azonnal hatékony megoldás után nézünk, ám valójában éppen úgy feladatunk az is, hogy foglalkozzunk az egészségügyi problémák megelőzésével, sőt, tulajdonképpen ez az, amivel a legtöbbet tehetjük kedvencünkért.

Az ízületi gyulladás egyet jelent az életminőség romlásával, ha utat engedünk ennek, azzal hagyjuk, hogy kedvencünknek állandó fájdalmai legyenek. Mivel a probléma visszafordíthatatlan, számolnunk kell azzal, hogy kutyusunk rendszeres kezelésre fog szorulni. Hogyan tudjuk ezt elkerülni?

Ahogy minket, embereket sem csak idős korunkban sújthat ízületi gyulladás, úgy az ebek esetében is bármilyen életkorban előfordulhat. A háttérben sokféle tényező állhat, és bár a rossz tartási körülményeket, illetve az átgondolatlan táplálást elkerülhetjük, lehetnek rajtunk kívül álló okok is. Örökletes betegség, baleset, de még kullancs csípés is okozhat ízületi porckopást, gyulladást.

Az egyetlen megoldás tehát az, ha nem adunk esélyt az ízületi gyulladás kialakulásának, és ezt úgy tudjuk megtenni, ha rendszeresen adunk ízületvédőt kutyánknak. Már kölyök kortól érdemes foglalkoznunk a problémával, egy jól megválasztott étrend-kiegészítővel célzottan támogatni tudjuk az eb ízületeit.

A DogSeatone lényegében zöldkagyló kivonat kutyáknak kifejlesztve, ami azonban alapanyagait tekintve humán minőségű. A természetes összetevőkből álló készítmény alkalmas kezelésre, de ugyanúgy szolgálja a megelőzést is, csupán más adagolásra van szükség.

Gondoskodjon Ön is arról, hogy kedvence sokáig mozgékony és életerős maradjon, válassza a prémium kategóriás DogSeatone étrend-kiegészítőt!