Blog

Zöldkagylópor kutyáknak: az ízületvédelem csúcsa

2023.10.12 13:11
Zöldkagylópor kutyáknak: az ízületvédelem csúcsa

A zöldkagylópor kutyáknak az egyik legkiválóbb ízülettámogató és gyulladáscsökkentő étrendkiegészítő, a DogSeatone minőség pedig garancia a hatékonyságra!

Bár a maori őslakosok már évszázadok óta ismerik az új-zélandi taréjos zöldkagylóban rejlő erőt, az komolyabb ismertségre csak az 1960-as évek végén tett szert. A NASA kutatói rákellenes hatóanyagokat kerestek a zöldkagylóban, amit ugyan nem találtak meg, helyette viszont igazolták annak ízülettámogató és gyulladáscsökkentő hatását. Hogyan képes erre valami, amit korábban egyszerű puhatestűként tartottak számon?

A zöldkagyló titka egy rendkívüli tápanyag mix, melynek középpontjában a glükozaminoglikánok állnak, ezeket a porcok és ízületek legfontosabb építőelemeiként ismerjük. Ezt egészítik ki az értékes omega-3 zsírsavak, melyeknek köszönhetően az új-zélandi zöldkagyló a gyulladás- és fájdalomcsökkentésben is élen jár. Gazdag továbbá aminosavakban, nyomelemekben és vitaminokban is, így képes komplex megoldást nyújtani.

Az erre építő étrendkiegészítő tehát egy természetes ízületerősítő kutyáknak, ami támogatja az ízületek regenerációját és a mozgásszervi fájdalmak csökkentését. Mindössze pár hét alatt enyhülést hozhat a sérült, beteg kutyák számára, ami már önmagában egyedülálló, ezen felül megelőzésre is kiváló, ajánlott gyorsan növő kölyköknek, idős ebeknek és aktív sportkutyáknak. A zöldkagylópor ráadásul mellékhatások nélkül képest mindezt megadni a négylábú kedvenceknek.

A számtalan jótékony hatás és bizonyított hatékonyság ellenére azonban fontos tudni, hogy a zöldkagyló köré egy komplett ágazat épült, aminek sajnos megvan a hátránya. A tenyésztés és begyűjtés módszerei azonosak, ám az ezt követő eljárások már nem, és ezek befolyásolják az étrendkiegészítő minőségét. Bár a hőkezelés és zsírtalanítás olcsó megoldás, ezek mentesítik a terméket az omega-3 zsírsavaktól, vagyis jelentősen csökkentik annak értékét.

A porc- és ízületvédelem kutyáknak csak akkor lesz valóban hatékony, ha a kész étrendkiegészítő tartalmaz mindent, amitől a zöldkagyló különleges. Amennyiben Ön is ezt szeretné megadni kedvencének, a DogSeatone nem fog csalódást okozni, rendeljen professzionális étrendkiegészítőt webáruházunkból!